Λιόνας: «Ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο μας»

Μετά από μία όχι τόσο καλή, προπονητικά εβδομάδα λόγω των πολλών απουσιών, μεταξύ των οποίων και αυτές των Χαμηλού, Μοσχοβάκη εξαιτίας των μικροτραυματισμών τους, ήρθε και το κακό αποτέλεσμα στο ματς με την Ακράτα.

Ο κόουτς της Αχαγιάς 82 Θανάσης Λιόνας μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι χωρίς τη δέουσα συγκέντρωση και για αυτό έχουμε ευθύνη όλοι μας και τη μεγαλύτερη ευθύνη οι προπονητές. Το πολύ δυνατό παιχνίδι της Ακράτας δεν μας επέτρεψε να ακολουθήσουμε την τακτική μας, με αποτέλεσμα να χαλάσει το μυαλό μας και να μην μπορέσουμε να ακολουθήσουμε στο σκορ. Από την άλλη όμως, η ήττα αυτή η οποία μας πονάει γιατί είναι στην έδρα μας, δεν μπορεί να ακυρώσει την εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Οφείλουμε παίκτες και προπονητές να ανασυνταχθούμε και γρήγορα να ξαναγυρίσουμε στις νίκες γιατί όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μακρύ και κρύβει πολλές παγίδες. Σε μία από αυτές πέσαμε μέσα σήμερα. Ένα μεγάλο συγγνώμη ζητάμε στον κόσμο για την κακή σημερινή μας εμφάνιση, επιφυλασσόμαστε στο μέλλον. 

Images Crawler

retro2.jpgaxa2.jpgretro17.jpgretro18.jpgretro21.jpgretro119.jpgretro14.jpgaxa1.jpgacademy2.jpgretro16.jpgacademy1.jpgretro12.jpgretro3.jpg1.jpgretro20.jpgretro7.jpgretro.jpgretro8.jpgaxretro.jpgretro5.jpgaxa.jpgretro11.jpgretro15.jpgretro10.jpgaxa2014_15.jpgretro13.jpgretro4.jpgaxa2014_15_final.jpgretro9.jpg