Δαβάνης: "Για εμάς κάθε ματς είναι τελικός "

Ο Αντώνης Δαβάνης δίνει το σύνθημα για το ντέρμπι της Κυριακής (5 μ.μ.), ζητώντας από τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της Αχαγιάς και να δημιουργήσει όμορφη ατμόσφαιρα , απέναντι στο πρωτοπόρο Οίακα Ναυπλίου .
 Ο σέντερ της Αχαγιάς 82 αναφέρει χαρακτηριστικα: "Για εμάς είναι κάθε ματς τελικός στο σημείο που φτάσαμε τώρα. Κοιτάμε καθε ματς ξεχωριστά. Παίζουμε με τους πρώτους αλλά έχουμε δείξει ότι στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί".
 
Και συνέχισε : " Από το ματς της Κυριακής ξεκινά μία σειρά πέντε α γώνων , που όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό για εμάς καθώς από αυτό θα κριθεί ποιος θα ανέβει κατηγορία ".
 
Εστιάζοντας στον Οίακα, ο Αντώνης Δαβάνης δήλωσε: "Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι το παιχνίδι μας, όπως κάθε φορά. Πρέπει να δώσουμε όλοι το εκατό τις εκατό που έχουμε μέσα μας τόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι , όσο και στα εναπομείναντα με σκοπό να καταφέρουμε την άνοδο,  που πλέον έχουμε θέσει ως στόχο".

Images Crawler

retro8.jpgretro10.jpgretro15.jpgretro17.jpgretro14.jpgacademy2.jpgretro7.jpg1.jpgretro13.jpgretro20.jpgretro.jpgacademy1.jpgretro11.jpgaxa.jpgretro12.jpgretro21.jpgretro5.jpgaxa2014_15_final.jpgretro9.jpgretro2.jpgretro4.jpgretro18.jpgaxa2014_15.jpgaxa2.jpgaxretro.jpgretro3.jpgaxa1.jpgretro16.jpgretro119.jpg