Θ. Λιόνας: "Τους αξίζει αυτή η πορεία"

Ο κόουτς της Αχαγιάς '82, Θανάσης Λιόνας ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τον Οίακα Ναυπλίου, συνεχάρη για μία ακόμα φορά τους παίκτες του, τους συνεργάτες του και τον κόσμο, που ήταν ο έκτος παίκτης της ομάδας.

«Μεγάλη νίκη σήμερα, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί μας διατηρεί στη δυάδα του πρωταθλήματος. Για αυτό το λόγο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία δείχνουν ότι τους αξίζει πραγματικά όλη αυτή η πορεία", δήλωσε ο έμπειρος κόουτς.

Ωστόσο, γνωρίζει πώς η ομάδα του έχει δύσκολη συνέχεια και διατηρεί χαμηλούς τόνους, αναφέροντας: "Όμως ακόμα, δεν έχει κριθεί τίποτα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να αντιμετωπίσουμε την επόμενη Κυριακή τον Γλαύκο, ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Θέλω για μία ακόμα φορά να πω πολλά μπράβο στους αθλητές μου, όπως επίσης και ένα μεγάλο μπράβο στους συνεργάτες μου για τη δουλειά που έγινε μέσα σε αυτές τις μεγάλες διακοπές.

Κλείνοντας, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αχαγιάς που ήταν ο έκτος παίκτης μας και τον περιμένουμε και στον Γλαύκο".

Images Crawler

axretro.jpgretro2.jpgacademy1.jpgretro15.jpgaxa.jpgretro119.jpgretro7.jpgretro.jpgretro9.jpgretro14.jpgretro17.jpgretro12.jpgretro18.jpgretro8.jpgretro16.jpgretro20.jpgretro11.jpgretro3.jpgretro4.jpgaxa2014_15.jpg1.jpgretro13.jpgaxa2014_15_final.jpgacademy2.jpgretro10.jpgretro5.jpgaxa2.jpgaxa1.jpgretro21.jpg