Παναγιώτης Λαμπρόπουλος vs Παναγιώτης Τσεκλένης

Πρώην συμπαίκτες νυν αντίπαλοι, ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς για τις ομάδες τους, αφού τόσο η Αχαγιά 82 όσο και ο Γλαύκος βρίσκονται στη δεύτερη θέση και χρειάζονται νίκη για να πάρουν απευθείας την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο σέντερ της Αχαγιάς ’82, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος αναφερόμενος στο κυριακάτικο ντέρμπι, είπε: «έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις, η ψυχολογία μας μετά τις σερί νίκες βρίσκεται στα ύψη, οπότε φτάνει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Ερωτηθείς αν τους φοβίζει η δύσκολη έδρα του Γλαύκου, ο Λαμπρόπουλος συμπλήρωσε: «Δεν μας φοβίζει το γήπεδο του Γλαύκου. Μακάρι να μην πέφτει καρφίτσα, να υπάρχει μία όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα και να το δουν όλοι σαν γιορτή του πατραϊκού μπάσκετ. Από την πλευρά μας, έχουμε αρκετά έμπειρους παίκτες και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε».

Σχετικά με τα αδύναμα σημεία του Γλαύκου, που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του, «γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Τις αδυναμίες του Γλαύκου θα τις διαπιστώσουμε εκείνη την ώρα και θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε ανάλογα. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι έχει πολλές αδυναμίες, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα στατικά αφού έχουν την καλύτερη άμυνα».

ΤΣΕΚΛΕΝΗΣ: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΧΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ»

Από την πλευρά του ο σέντερ του Γλαύκου, που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αχαγιάς 82, Παναγιώτης Τσεκλένης, είπε: «Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, μεταξύ δύο έμπειρων ομάδων και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε όμορφη ατμόσφαιρα».

Όσον αφορά στους πρώην συμπαίκτες του, συμπλήρωσε: «Τα παιδιά της Αχαγιάς είναι όλοι φίλοι μου. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και έτσι θα εξακολουθήσουμε να είμαστε μετά το παιχνίδι. Με το Σταμόπουλο είχαμε πανηγυρίσει και την άνοδο στη Γ΄Εθνική με την Αχαγιά και είναι αδερφός».

Κάνοντας μία πρόβλεψη, «δεν χωρούν προγνωστικά. Ίδωμεν…».

Images Crawler

retro9.jpgretro7.jpgretro10.jpgretro12.jpgretro16.jpgacademy1.jpgaxretro.jpg1.jpgretro119.jpgretro2.jpgretro15.jpgretro5.jpgretro11.jpgaxa2.jpgaxa2014_15.jpgretro13.jpgaxa1.jpgretro14.jpgretro17.jpgacademy2.jpgretro3.jpgretro20.jpgaxa2014_15_final.jpgaxa.jpgretro8.jpgretro4.jpgretro21.jpgretro18.jpgretro.jpg