Οικονομόπουλος: «Όσο ζούμε, ελπίζουμε…»

Η ήττα από τον Γλαύκο, μπορεί να έβαλε… φρένο στον ενθουσιασμό των ανθρώπων της Αχαγιάς ’82, ωστόσο δεν τους στέρησε το όνειρο για την άνοδο. Η ελπίδα παραμένει και οι παίκτες της «κόκκινης» ομάδας, θα παλέψουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο».

Αυτό άλλωστε, επιβεβαίωσε και ο σέντερ της Αχαγιάς 82, Ανδρέας Οικονομόπουλος, μιλώντας αρχικά για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Ακράτα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

«Την Κυριακή καλούμαστε να δώσουμε ένα ματς σε μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας, απέναντι σε μία πολύ δουλεμένη και ποιοτική ομάδα, που μας είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε το «δύο στα δύο» και να δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε, έχοντας «καπαρώσει» και μαθηματικά την τέταρτη θέση», δήλωσε αρχικά ο υψηλόσωμος παίκτης.

Και συμπλήρωσε: «Από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, γιατί πλέον δεν είναι μόνο στο χέρι μας για να καθορίσουμε την μοίρα μας. Εξαρτόμαστε από συνδυασμό αποτελεσμάτων. Πάντως όσο ζούμε ελπίζουμε και θέλουμε το καλύτερο».

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Οικονομόπουλος τόνισε: «Ήδη, είναι επιτυχημένη η πορεία της ομάδας μας στο μέγιστο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επιθυμούμε κάτι καλύτερο».

Images Crawler

1.jpgacademy1.jpgretro13.jpgaxa2014_15.jpgretro7.jpgretro16.jpgretro12.jpgretro17.jpgaxa2.jpgaxa.jpgretro15.jpgretro5.jpgretro20.jpgaxa2014_15_final.jpgaxa1.jpgretro2.jpgretro9.jpgretro14.jpgretro3.jpgretro8.jpgretro.jpgretro4.jpgretro119.jpgaxretro.jpgretro21.jpgretro11.jpgretro18.jpgacademy2.jpgretro10.jpg